Een greep uit onze diensten voor woningcorporaties

Kwaliteitsscan & dataoptimalisatie

Juiste en volledige data van al het vastgoed dat u als woningcorporatie bezit en beheert. Een essentieel onderdeel van uw bedrijfsvoering. Zonder actuele informatie geen correcte belastingaanslag en onjuiste huurinkomsten. Dat wilt u toch voorkomen? Met de kwaliteitsscan van SMQ bent u zeker van de kwaliteit van uw data en weet u precies waar nog verbeteringen nodig zijn.

 

Unieke match van data

SMQ gebruikt auditsoftware om de volledigheid en kwaliteit te meten van de data die u gebruikt om bijvoorbeeld de marktwaarden in verhuurde staat te bepalen. Onze software beoordeelt uw data op consistentie en samenhang met andere beschikbare informatie. Maar wij gaan nog een stapje verder!

Vanwege onze samenwerking met nagenoeg alle Nederlandse gemeenten hebben wij de beschikking over relevante WOZ-gegevens, taxatie-informatie en BAG-data. Zo kunnen we informatie uit verschillende bronnen raadplegen en matchen. Op basis van die gegevens maken onze ervaren taxateurs en data-analisten een heldere rapportage, waarmee u precies weet hoe u ervoor staat. Wel zo prettig, voor u én uw accountant!
Natuurlijk helpen onze experts u graag bij het uitvoeren van eventuele herstelwerkzaamheden.

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze kwaliteitsscan en dataoptimalisatie? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op!

Gebruik maken van onze expertise? Vul het onderstaande formulier in!

Experts met wie u verder kijkt

SMQ verbindt gegevens (basisregistraties) en organisaties. Dit doen wij met projecten op WOZ-/Belastingen, BAG en/of BRP en Burgerzaken. Maar ook op basis van detachering, met een vast team en een flexibele schil van experts. We werken met allemaal mensen die hun vak verstaan. Zo draagt iedereen bij aan de verbinding.