Een greep uit onze diensten voor woningcorporaties

Herbouwwaardetaxatie

Niemand wil onder- of oververzekerd zijn, teveel premie betalen of privé aansprakelijk gesteld worden, als beheerder of bestuurder. Ook wilt u natuurlijk niet dat de herbouwwaarde van uw vastgoed onjuist in de boeken staat.
Een goede taxatiewaarde is dus essentieel voor het verzekeren van vastgoed tegen brand of schade. Een WOZ-taxatiewaarde volstaat dan niet. Uw verzekeraar wil een hoogwaardig rapport met daarin de herbouwwaarde van de opstallen en de nieuwwaarde van de (bedrijfs)inventaris.

 

Unieke efficiënte werkwijze

SMQ kan voor u deze herbouwwaardetaxaties uitvoeren. Daarbij maken wij gebruik van alle beschikbare informatie uit de WOZ, zoals basisgegevens en objectkenmerken. Eén van de voordelen daarvan is dat wij eventuele mutaties gelijk signaleren en – indien gewenst – direct het in het taxatierapport kunnen aanpassen. Zo blijft u altijd up-to-date en werken we ook nog eens efficiënter en dus goedkoper! 

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over herbouwwaardetaxaties door SMQ? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op!

Gebruik maken van onze expertise? Vul het onderstaande formulier in!

Experts met wie u verder kijkt

SMQ verbindt gegevens (basisregistraties) en organisaties. Dit doen wij met projecten op WOZ-/Belastingen, BAG en/of BRP en Burgerzaken. Maar ook op basis van detachering, met een vast team en een flexibele schil van experts. We werken met allemaal mensen die hun vak verstaan. Zo draagt iedereen bij aan de verbinding.