Een greep uit onze diensten voor waterschappen

Bezwaar en beroep

Ook voor waterschappen is het niet te voorkomen dat een aantal belanghebbenden bezwaar maakt tegen de zuiveringsheffing, verontreinigingsheffing en watersysteemheffingen. Deze bezwaarschriften moeten zorgvuldig afgehandeld worden, binnen de daarvoor geldende termijnen. U wilt immers voorkomen dat belanghebbenden in beroep gaan.

 

Een taak voor experts

De afhandeling van deze bezwaar- en beroepschriften is een specialistische taak waarvoor specifieke juridische kennis nodig is. Onze juristen hebben ervaring met alle stadia binnen deze bezwaar- en beroepsprocessen. Dit varieert van het schrijven van een verweerschrift, tot de vertegenwoordiging bij de Rechtbank of het Hof.

 

Ondersteuning zoals u dat wilt

U kunt onze experts inhuren om u op detacheringsbasis te ondersteunen. Maar wij nemen u ook graag de volledige bezwaar- en beroepafhandeling uit handen. Zo hebt u er geen omkijken meer naar!

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over de afhandeling van bezwaar en beroep door SMQ? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op!

Gebruik maken van onze expertise? Vul het onderstaande formulier in!

Experts met wie u verder kijkt

SMQ verbindt gegevens (basisregistraties) en organisaties. Dit doen wij met projecten op WOZ-/Belastingen, BAG en/of BRP en Burgerzaken. Maar ook op basis van detachering, met een vast team en een flexibele schil van experts. We werken met allemaal mensen die hun vak verstaan. Zo draagt iedereen bij aan de verbinding.