WOZ-scan

De WOZ-gegevens zijn een samenstelling van objecten, percelen en subjecten en hun onderlinge samenhang. Ze vormen de basis voor de waardering van onroerende zaken. Bij een gemeente vergen ze dagelijks onderhoud: voortdurend doen zich mutaties voor, die vaak ook nog eens door verschillende personen worden uitgevoerd. Wanneer uw werkprocessen niet perfect op elkaar zijn afgestemd, loopt u het risico dat uw bestanden vervuild raken, met mogelijk foutieve herwaarderingen tot gevolg. Dat wilt u toch ook voorkomen?

 

WOZ-scan toetst de kwaliteit

De kadastrale gegevens vormen de basis voor de WOZ-registratie. Met onze WOZ-scan toetsen wij, op basis van een Stuf-TAX én deze kadastrale tabellen of uw registratie volledig en actueel is. U krijgt inzicht in de kadastrale dekking van de WOZ-objecten en de consistentie van de objectsoorten. Met de handige verwerkingslijsten weet u precies waarmee u aan de slag moet. 

Uiteraard helpen onze experts u graag bij het verwerken van de uitval.

 

Het resultaat?

Een volledige en actuele WOZ-registratie. Met deze WOZ-scan bent niet alleen u, maar zijn ook uw afnemers (waterschappen, CBS, Rijksbelastingdienst) er zeker van dat zij hun belastingen op de juiste gegevens baseren.

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over de WOZ-scan? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op!

Gebruik maken van onze expertise? Vul het onderstaande formulier in!

Experts met wie u verder kijkt

SMQ verbindt gegevens (basisregistraties) en organisaties. Dit doen wij met projecten op WOZ-/Belastingen, BAG en/of BRP en Burgerzaken. Maar ook op basis van detachering, met een vast team en een flexibele schil van experts. We werken met allemaal mensen die hun vak verstaan. Zo draagt iedereen bij aan de verbinding.