Herwaardering

Ieder jaar worden alle WOZ-waarden opnieuw bepaald. Een tijdrovende klus. Modellen opnieuw inrichten, waardeverhoudingen opnieuw bekijken, afwijkingen verklaren en WOZ-waardes bijstellen: dit vergt veel van de capaciteit van uw medewerkers. Met SMQ heeft u een partner die dit arbeidsintensieve en specialistische werk graag voor u uitvoert. 

 

Ondersteuning zoals u dat wilt

De experts van SMQ hebben jarenlange ervaring met het inrichten van het waarderingsmodel, de uitvoering van de waardering en de controle van de gegenereerde waarden. Ook kunnen zij uit de voeten met alle voorkomende waarderingsapplicaties.

U kunt onze experts inhuren om u op detacheringsbasis te ondersteunen. Maar wij nemen u ook graag het complete herwaarderingsproces  – inclusief marktanalyse en bezwaar- en beroepsafhandeling – uit handen. Zo hebt u er geen omkijken meer naar!

 

Onze waarderingsapplicatie WebVISION

Natuurlijk maken wij ook graag gebruik van onze eigen waarderingsapplicatie WebVISION. Tijdens de ontwikkeling van WebVISION stond een praktische werkwijze en procesmatige uitvoering van de WOZ-werkzaamheden centraal. Het resultaat? Coherente en consistente WOZ-waarden waarbij alle onderlinge waardeverhoudingen worden gerespecteerd.

Meer weten?

Wilt u meer weten over herwaarderingen door SMQ? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op!

Gebruik maken van onze expertise? Vul het onderstaande formulier in!

Experts met wie u verder kijkt

SMQ verbindt gegevens (basisregistraties) en organisaties. Dit doen wij met projecten op WOZ-/Belastingen, BAG en/of BRP en Burgerzaken. Maar ook op basis van detachering, met een vast team en een flexibele schil van experts. We werken met allemaal mensen die hun vak verstaan. Zo draagt iedereen bij aan de verbinding.