Wij breiden uit!

Vanaf vandaag gaan Zaaksysteem.nl en Exxellence Groep verder als één organisatie. Zaaksysteem.nl is een specialist op het gebied van zaakgericht werken voor Nederlandse overheidsorganisaties. De add-on acquisitie is de eerste stap in de buy-and-build strategie teneinde strategische combinaties met sterke ondernemers in de overheidsmarkt te vormen om het productaanbod en de toegevoegde waarde aan publieke klanten te versterken en een duurzaam tegengewicht te bieden aan de grotere spelers in de markt. Open source beleid van de klantrelaties en de common ground gedacht in gemeenteland zijn de drijfveer achter de nieuwe combinatie.

Samenwerking Zaaksysteem.nl – Exxellence Groep

Samen met Zaaksysteem.nl hebben wij, Exxellence Groep, een sterk management team en bestrijken wij een groot deel van de Nederlandse gemeenten en (semi-) publieke organisaties. De samenwerking met Zaaksysteem.nl is de eerste stap in de strategie van Exxellence Groep en Main Capital om het productportfolio verder te ontwikkelen en uit te bouwen binnen de Nederlandse (semi-) overheidsmarkt, als de toegevoegde waarde richting klanten te optimaliseren. Samen met Zaaksysteem.nl willen wij daarnaast kijken naar verdere strategische combinaties met aanbieders van software producten in de overheidsmarkt.

Peter Moen (Founder Zaaksysteem.nl) en Michiel Ootjers (Technical Founder Zaaksysteem.nl): “Als oprichters van Zaaksysteem.nl waren wij al enige tijd op zoek naar een strategische samenwerking om ons product in het belang van onze doelgroep te versterken. Zaaksysteem.nl biedt een krachtig fundament om veel zaakgerichte oplossingen te combineren waardoor onze doelgroep slim en kostenbewust de dienstverlening kan verbeteren. De samenwerking met de Exxellence Groep past in deze visie en bood zich op het juiste moment aan.”

Michel Veenhuis (CEO) en Harco Wesselink CCO (Management Exxellence Groep): “Deze samenvoeging is een bekroning van de ingezette strategie van Exxellence Groep samen met Main Capital.  Er ontstaat een winnende en leidende combinatie op het gebied van zaakgerichte software in de markt. Gezamenlijk zal een technologie stack worden doorontwikkeld die de Zaaksysteem.nl-, Exxellence- en Common Ground initiatieven zal ondersteunen. Wij zijn daarnaast erg blij met de uitbreiding van de groepsdirectie met Peter Moen en Michiel Ootjers”.

Voor vragen over deze samenwerking hebben wij aanstaande donderdag een online meeting georganiseerd voor onze klanten en relaties. Wilt u hier aan deelnemen? Meld je dan aan via onderstaande link! Voor verdere vragen kun je contact opnemen met Michel Veenhuis (+316 21 89 5968) en Harco Wesselink (+316 11 35 1000)

https://exxellence.nl/aanmelden-vragenuur