Meet Nick

Hey allemaal!

Ik ben Nick Wagelaar en werk sinds september bij SMQ. In juli ben ik afgestudeerd voor de opleiding Vastgoed & Makelaardij aan het Saxion te Enschede. Via LinkedIn had ik een vraag uitstaan dat ik opzoek was naar werk binnen de vastgoed branche. Mieke was er heel snel bij en wilde graag een gesprek met mij, en via dit gesprek is het ‘balletje’ gaan rollen. Op deze manier ben ik terecht gekomen bij SMQ en sindsdien werk ik als commercieel medewerker. Ik ben een echt ‘mensen-mens’ en vind het dan ook leuk om het gesprek met je aan te gaan!

Tijdens mijn werk houd ik mij vooral bezig met het leggen van nieuwe contacten, het onderhouden van contacten met medewerkers en het werven van potentiële kandidaten. Daarnaast werk ik  vanuit mijn achtergrond zelf ook vaak mee aan projecten binnen de gemeenten. Ik ga geen uitdaging uit de weg en vind het leuk om mezelf te blijven ontwikkelen.

In mijn vrije tijd ben ik graag aan het hardlopen/sporten. Ik ben groot fan van de Formule 1 en dat is niet alleen omdat Max meedoet.

Je kunt mij altijd bellen of mailen en hopelijk kunnen wij weer snel de weg op.

Tot snel!

Groeten, Nick