Meet Mieke

Wellicht hebben we elkaar wel eens telefonisch gesproken. Toch stel ik mij graag persoonlijk even voor! 

Ik ben Mieke IJsselmuiden (29) en werk sinds mei 2018 bij SMQ! Toen ik begon had ik nog geen werkervaring in de sales- en recruitment. Mijn achtergrond lag voornamelijk in de horeca. Tijdens mijn sollicitatie kwam er al snel naar voren dat ik graag een uitdaging aanga en niet zomaar stop als ik tegen obstakels aan loop. SMQ heeft mij als ware een kans gegeven om als Recruiter aan de slag te gaan. Nu ben ik niet meer weg te denken in de Exxellence Groep, waar ik vaak word genoemd als aanwezig “blij ei”. Ik zoek iedereen altijd graag op voor een gesprek en leer mensen graag beter kennen.

Dagelijks houd ik mij bezig met werving en selectie, administratieve werkzaamheden en klanten- en kandidaat contacten. Waar ik vooral blij van word is als ik samen met mijn collega’s een gave opdracht kan realiseren of wanneer wij nieuwe collega’s kunnen aannemen om een avontuur aan te gaan. Mijn kennis wordt dagelijks verbreed en daardoor blijf ik groeien, niet alleen op professioneel vlak maar ook zeker persoonlijk.

Als ik niet aan het werk ben dan schrijf ik graag gedichten, houd ik van muziek luisteren en vooral het live zien ervan. Het hele jaar door ga ik naar verschillende concerten en laat ik mensen altijd verbazen dat ik voorin sta bij een hardcore-punk show. Ik kan dan ook niet wachten op de zon wanneer we weer het terras op kunnen met een speciaal biertje.

Voor een gesprek kan je mij altijd bellen of mailen!

Tot spreeks.

Liefs, Mieke