Meet Maike

Hoi!

Middels deze weg stel ik me graag voor aan jullie, wellicht hebben we elkaar al eens gezien of gesproken.

Ik ben Maike Schoonwater en werk sinds juli 2019 bij SMQ. Na mijn afstuderen van de opleiding Facility Management heb ik vooral functies gehad in de binnendienst als Commercieel Medewerker. Recruitment was dan ook heel iets anders!

In mijn werk als Sales Consultant bij SMQ houd ik mij bezig met werving en selectie, het onderhouden van contact met medewerkers, potentiële kandidaten en natuurlijk onze klanten. Daarnaast hoort er ook een stuk administratie bij en houd ik mij bezig met het beschrijven van processen van ons recruitmentsysteem. Wat ik ontzettend gaaf en fijn vind aan deze functie is dat geen dag hetzelfde is. De ene dag heb ik sollicitatiegesprekken met potentiële kandidaten en de andere dag ben ik bezig met het schrijven van processen en het programma in elkaar aan het draaien voor de Kune Campus. Want naast mijn werk als recruiter ben ik ook Projectmanager van de Kune Campus. Een project waar ik heel erg blij van word! Dit houdt onder andere in dat ik het trainingsschema verzorg, de coaching gesprekken doe en daarnaast contact houd met de klant en coaches. Genoeg uitdaging dacht ik zo!

In mijn vrije tijd pak ik graag een lesje Bodypump mee, kijk ik series op Netflix (Vikings & Gossip Girl zijn echte favorieten 😊) of lees ik een goed boek.

Groetjes en hopelijk tot ziens,
Maike