Even voorstellen: onze 3 nieuwe collega’s

SMQ is weer een paar leuke collega’s rijker! En niet zomaar een paar collega’s: ons salesteam is versterkt door drie fantastische toppers. Samen met manager detacheringen Heleen, zorgen zij voor de juiste match tussen specialist en opdrachtgever.

Misschien hebt u telefonisch al kennisgemaakt met een van deze kanjers en wat is er dan leuker dan het gezicht te zien dat bij de naam hoort? Maak kennis met Mieke, Christien en Lindsey!

Mieke is onze enthousiasteling. Altijd spontaan, open en eerlijk. Vóór SMQ werkte ze als eventmanager bij de Twentsche Foodhal, dus deze kantoorbaan is wél even wat anders… Maar schakelen is iets wat Mieke erg goed kan. Ze is in mei vol energie begonnen binnen ons team en ziet haar werk als een geweldige uitdaging die ze graag aangaat. Tanden erin en gaan! Mieke is onze jongste telg in het team en in haar vrije tijd bezoekt ze graag concerten en festivals. Vroeger wilde ze graag journalist worden. Waarom? Dat kunt u haar beter zelf even vragen. Verwacht dan in ieder geval ook een wedervraag, want nieuwsgierig is ze nog steeds…

Christien is geen onbekende: misschien herkent u haar nog van haar eerdere tijd bij SMQ. Een tijdje heeft ze SMQ verruild voor diverse werving- en selectiebureaus, maar sinds april is ze weer terug op het vertrouwde nest! Als rasechte recruiter is Christien dé expert in het matchen van het juiste personeel voor de juiste klus. Toen ze nog een klein Christientje was, wilde ze graag dierenarts worden, maar daar is ze (gelukkig voor ons) maar niet mee verder gegaan. Christien is een echt gezelligheidsdier en gaat graag met familie en vrienden op stap. Maar voor een Netflix-marathon ‘Suits’ en een schaal sushi is ze ook altijd in. Naar eigen zeggen mag je haar daar zelfs ’s nachts voor wakker maken, maar dat hebben wij nog nooit geprobeerd.

Lindsey, onze nieuwste aanwinst, werkt sinds juni bij SMQ. Een zeer commerciële meid die graag zorgt voor haar klanten. En dat ze commercieel is blijkt wel: ze heeft zelfs haar eigen goedlopende beautysalon gerund! Lindsey is getrouwd en is moeder van twee zoontjes. Buiten het werk houdt ze van tijd doorbrengen met familie en vrienden. En hoewel het nog heerlijk weer is, kijkt ze alweer met smart uit naar de sneeuw, zodat ze de lange latten weer onder kan binden. Ze zal nog even geduld moeten hebben, maar gelukkig zijn er ook andere takken van sport waar ze zich volop mee kan vermaken. Lindsey bruist dus van de energie!

Foto van links naar rechts: Mieke, Heleen, Christien en Lindsey