Adriaan Menkveld: “Bij SMQ doe ik waar mijn kracht ligt”

“Klanttevredenheid is het belangrijkste wat er is.” Adriaan Menkveld, kersvers hoofd projecten bij SMQ, vertelt hoe hij invulling geeft aan de baan waar hij begin deze maand mee startte.

Als nieuw hoofd projecten bij SMQ staat het samen behalen van resultaten centraal. Met de klant, maar ook samen met collega’s. Samen een goed proces neerzetten, zeg wat je doet en doe wat je zegt, gaan voor een helder gezamenlijk doel.

Bij SMQ doe ik waar mijn kracht ligt, ik ben organisatorisch sterk. Dingen regelen vind ik leuk en afspraken nakomen heel belangrijk. Als iets niet lukt, dan kan dat gebeuren, maar communiceer ik daarover. Er zijn altijd obstakels binnen een project, maar het gaat erom dat je samen oplossingen vindt. En uiteraard mag de klant daar geen last van hebben, klanttevredenheid is het belangrijkste wat er is.

Sinds 2003 heb ik functies bekleed binnen de Wet WOZ. Bij SMQ ben ik komen werken vanwege de mogelijkheden, je krijgt hier veel ruimte. Bovendien geeft deze baan me weer nieuwe uitdagingen. Voorheen was ik alleen bezig met de WOZ, hier krijg ik ook te maken met woningstichtingen. SMQ heeft een professionele structuur. Maar tegelijkertijd word je overal bij betrokken, al van begin af aan. Er wordt vaak om mijn mening gevraagd. De omgang met elkaar en de vrijheid die je krijgt bevallen goed.

Als klant spreek je me als je deelneemt aan projecten. Aangezien ik eerste aanspreekpunt ben, krijg je dus ongetwijfeld met me te maken. Verder ga ik geregeld naar klanten toe, dus wellicht treffen we elkaar binnenkort. Ik maak graag kennis!