Interactieve Voormelding

Dat een correcte WOZ-waarde steeds belangrijker is, behoeft geen uitleg. De WOZ-waarde wordt steeds breder ingezet. Jaarlijks moet u als gemeente 20% van de woningen controleren op primaire en secundaire objectkenmerken. Wat zou u ervan vinden als deze informatie bij u wordt gebracht in plaats van dat u die moet halen?

 

Innovatie en transparantie

Met onze Interactieve Voormelding geeft u uw inwoners, via een beveiligde DigiD-omgeving de gelegenheid hun objectkenmerken zelf te controleren, vóórdat u de beschikkingen verstuurt. Immers, wie weet er meer over zijn eigen woning dan de bewoner zelf? En klopt er iets niet? Dan kan hij (of zij) eenvoudig reageren of direct aanpassingen doen. Of deze wijzigingen leiden tot een gewijzigde WOZ-waarde is uiteraard geheel aan u. 

Het resultaat? Meer transparantie, betrokken en tevreden inwoners en – doordat de data voor het beschikken is gecontroleerd – minder bezwaren en dus lagere kosten. En u voldoet ook nog aan de 20% controle-eis van de Waarderingskamer.

 

Techniek en support

De Interactieve Voormelding van SMQ is onafhankelijk van uw backofficeleverancier. Doordat er een zaaksysteem aan de applicatie is gekoppeld, wordt het volledige voormeldingsproces ondersteund én hebt u altijd uitgebreide managementinformatie tot uw beschikking. 

Hebt u technische vragen over de werking van de Interactieve Voormelding? Of wilt u een supportvraag indienen? Dan kunt u terecht bij de servicedesk van ons zusterbedrijf Exxellence.

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over de Interactieve Voormelding of een demo aanvragen? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op!

Gebruik maken van onze expertise? Vul het onderstaande formulier in!

Experts met wie u verder kijkt

SMQ verbindt gegevens (basisregistraties) en organisaties. Dit doen wij met projecten op WOZ-/Belastingen, BAG en/of BRP en Burgerzaken. Maar ook op basis van detachering, met een vast team en een flexibele schil van experts. We werken met allemaal mensen die hun vak verstaan. Zo draagt iedereen bij aan de verbinding.