BezwaarAfhandelingsModule

Niet inzichtelijk hoeveel bezwaren er openstaan? Onduidelijk wie welk bezwaar afhandelt? Geen inzicht in de status van een bezwaar? Constant moeten wisselen tussen verschillende systemen om een uitspraak op te stellen?

Met onze BezwaarAfhandelingsModule (BAM) behoort dit tot het verleden.

 

Webbased applicatie

Onze BAM is een uitgebreid en gebruiksvriendelijk webbased systeem en bevat alles wat u nodig heeft om een bezwaar efficiënt af te handelen:
  • bezwaren inboeken
  • grieven benoemen en beantwoorden
  • ruime keuze aan goed leesbare standaard tekstblokken
  • uitspraken opstellen in de door u gewenste indeling
  • werkpakketten maken
  • status bewaken
  • managementrapportages genereren

Bovendien werkt u met BAM volledig digitaal. Een duurzame keuze dus!

 

BAM gebruiken zoals u dat wilt

Na aanschaf van de licentie ontvang u van ons inloggegevens, waarmee u gelijk aan de slag kunt! U maakt zelf gebruikersaccounts aan en bepaalt wie welke bevoegdheden krijgt. Daarnaast zijn de in te vullen velden voorgeprogrammeerd. Samen met de standaard tekstblokken, zorgt dit ervoor dat iedereen in de BAM consequent en eenduidig werkt.

En doordat de BAM een webbased applicatie is, kunt u als beheerder alle gebruikers op afstand volgen en monitoren. Wel zo efficiënt!

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over BAM of een demo aanvragen? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op!

Gebruik maken van onze expertise? Vul het onderstaande formulier in!

Experts met wie u verder kijkt

SMQ verbindt gegevens (basisregistraties) en organisaties. Dit doen wij met projecten op WOZ-/Belastingen, BAG en/of BRP en Burgerzaken. Maar ook op basis van detachering, met een vast team en een flexibele schil van experts. We werken met allemaal mensen die hun vak verstaan. Zo draagt iedereen bij aan de verbinding.