ISO-certificering

Kwaliteit en duurzaamheid zijn voor ons een van de belangrijkste speerpunten, naar buiten toe én binnen onze organisatie. Als onderdeel van Exxellence Groep willen we onze klanten garanderen te staan voor kwaliteit, terwijl we onze eigen milieuvoetprint zo veel mogelijk beperken.

ISO 9001 en ISO 14001 zijn twee certificaten die jaarlijks aangeven hoe een bedrijf het doet op het gebied van kwaliteitsmanagement en milieumanagement. Om onszelf te verplichten deze processen altijd op orde te hebben, laten we ons jaarlijks auditeren. Ook in 2018 heeft SMQ beide certificeringen behaald.

Milieumanagement is voor ons aan de orde van de dag. Zo werken we zo veel mogelijk papierloos, zijn onze werkplekken voorzien van LED-verlichting en rijden we auto’s met een lage CO2 uitstoot.

Ook het waarborgen van kwaliteit binnen onze processen is voor ons erg belangrijk. Zo hebben we een helder en transparant beleid waarin we volgens vaste richtlijnen rapporteren, reviewen en borgen. Dit leidt tot een hogere tevredenheid van medewerkers en klanten.

Gebruik maken van onze expertise? Vul het onderstaande formulier in!

Experts met wie u verder kijkt

SMQ verbindt gegevens (basisregistraties) en organisaties. Dit doen wij met projecten op WOZ-/Belastingen, BAG en/of BRP en Burgerzaken. Maar ook op basis van detachering, met een vast team en een flexibele schil van experts. We werken met allemaal mensen die hun vak verstaan. Zo draagt iedereen bij aan de verbinding.